Sütőben sült, busával töltött cannelloni, paradicsomos mártásban
Hozzávalók:
- 250 g busafilé
- 400 g paradicsomszósz
- 200 g paradicsom
- friss bazsalikom
- 8 db cannelloni
- 60 g parmezán sajt
- só, vöröshagyma, olívaolaj
Először a cannellonit 6 percig sós vízben főzzük, majd leszűrjük és hagyjuk kihűlni. A vöröshagymát finomra vágjuk, olívaolajon megpirítjuk és ráöntjük a paradicsomszószt, majd beletesszük a kockára vágott paradicsomot is. 20 perc főzés után beletesszük a kis kockára vágott halfilét és további 3-4 percig főzzük. Ha szobahőmérsékletűre hűlt, habzsák segítségével beletöltjük a tésztába és sajtot reszelünk a tetejére. Az így előkészített tésztát 180 fokos sütőben 35 perc alatt készre sütjük. Friss bazsalikommal díszítjük.