Sütőben sült, busával töltött cannelloni, paradicsomos mártásban

Hozzávalók:

  • 250 g busafilé
  • 400 g paradicsomszósz
  • 200 g paradicsom
  • friss bazsalikom
  • 8 db cannelloni
  • 60 g parmezán sajt
  • só, vöröshagyma, olívaolaj

Először a cannellonit 6 percig sós vízben főzzük, majd leszűrjük és hagyjuk kihűlni. A vöröshagymát finomra vágjuk, olívaolajon megpirítjuk és ráöntjük a paradicsomszószt, majd beletesszük a kockára vágott paradicsomot is. 20 perc főzés után beletesszük a kis kockára vágott halfilét és további 3-4 percig főzzük. Ha szobahőmérsékletűre hűlt, habzsák segítségével beletöltjük a tésztába és sajtot reszelünk a tetejére. Az így előkészített tésztát 180 fokos sütőben 35 perc alatt készre sütjük. Friss bazsalikommal díszítjük.